Alies de Jonge - Portretschilderen

BLIJ

Met het portretschilderen focus ik me in het bijzonder op de mooie en speciale kanten van de perso(o)nen die ik schilder.
Ik werk veelal met gemengde technieken. Hierdoor kan ik het karakteristieke van het model/portret extra accentueren.
Met als Resultaat, een persoonlijk en onderscheidend schilderij wat de toeschouwer hopelijk niet alleen raakt maar vooral blij van wordt.

Alies de Jonge - Portretten

Start & finish

Starten met een oriënterend gesprek heeft mijn voorkeur. Hierna wordt er een fotosessie gemaakt die als basis gaat dienen voor het maken van het portret.
De fotosessie maak ik meestal zelf. De persoon die ik ga schilderen wil ik graag
“live” zien. En een fotosessie is natuurlijk een ultieme gelegenheid om gaandeweg een duidelijk beeld te krijgen van de perso(o)n(en).
Meestal duurt het ca. 4 tot 6 weken voordat het schilderij klaar is. (o.m. afhankelijk van de grootte van het doek)

Portretschilderen - Alies de Jonge

Prijs

Er zijn verschillende mogelijkheden om een portret te laten maken zo ook op veel verschillende formaten. De prijzen hangen deels af van het formaat van het schilderij, aantal personen en specifieke wensen. Mijn werken maak ik vanaf formaat 50 x 50 cm en dan groter tot groots. Indien anders afgesproken, zijn de schilderijen niet ingelijst. 
Wil je meer informatie, dan kan dat door vrijblijvend een mail naar me te sturen via het contactformulier of door me even te bellen. 

Portretschilderen - Alies de Jonge

WorkSjops

Ik beschik over een eigen werkruimte waar het geven van workshops zeker tot de mogelijkheden behoort en dit dan ook regelmatig praktijk is. Dat kan 1 op 1 of in [kleine] groepjes. Dit heeft niet alleen te maken met de beperkte ruimte maar vooral aan met de aandacht die ik de deelnemer(s) wil geven. Ook onze jonge kunstenaars zijn van harte welkom.
Via mijn Facebook laat ik doorgaans de data weten wanneer de workshops worden gehouden. Ben je geïnteresseerd  wat de mogelijkheden zijn, bel of me dan gerust even.